Laurence Fishburne klar för CSI!

Då var det alltså klart att Laurence Fishburne kommer att spela en ny karaktär i CSI: Las Vegas nästa säsong. Han kommer först att dyka upp i det nionde avsnittet och fylla det tomrum som William Petersens karaktär Gill Grissom lämnar bakom sig. Fishburne figur kommer att ha vetenskaplig yrkesbakgrund som Grissom, patolog och universitetsföreläsare, men sakna intresset för insikter. En annan sak som också skall skilja karaktärerna åt är att Grissom ville berätta hur mordet gick till är Fishburnes mer intresserad av varför mordet begick. 

Hur Petersen kommer att skrivas ut ur serien och hur Fishburne kommer att komma in är fortfarande höljt i dunkel. I ett par avsnitt under förra säsongen tag Petersen en timeout och hans ersattes av Liev Schreiber i ett par avsnitt. Några hardcore Grissomfans hoppas att så är fallet ännu denna gången.

Nu återstår att se hur serien tas emot och om Laurence Fishburne medverkan kan innebära den nytändningen som många av oss fans vill se. Vad vi iallafall kan räkna med är att producenterna håller ett stenhårt öga på tittarsiffrorna runt avsnitt nio.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0