Hetaste buzzet på nätet, en skräckrulle?

Just nu råder det het feber kring JJ Abrams senaste projekt som går under namnet "Cloverfield". Den dök upp från ingenstans, trailern till filmen som ingen egentligen vet något om, men eftersom den rullat före Transformers i en vecka har många människor uppmärksammat den och börjat spekulera i vad det egentligen handlar om. Olika smygfilmade trailers har sporadiskt poppat upp på youtube men efter en quicktime release finns den att tillgå.

Vad man däremot vet är att filmen märkligt nog har ett par kopplingar till den nerlagda sitcom serien The Class som jag själv följde utan större intresse under hösten och vintern. Dels är en av The Class skådespelarinnorna, Lizzy Caplan (som spelade punkbruden Kat) med i filmen och skymtas snabbt i trailern, dels skall en av karaktärerna i JJ Abrams film heta Ethan Haas precis som den snobbige samt homosexuella mellanstadieläraren i serien. I filmen lär Ethan Haas istället vara en profet av något slag, två galna internetsiter har iallafall öppnats i dennes ära, Ethan Haas was right och Ethan Haas was wrong.

http://www.ethanhaaswasright.com/
http://ethanhaaswaswrong.blogspot.com/

Vad gäller JJ Abrams filmer vet man sällan något i början av hans filmlanseringar eftersom han ofta skickar ut desinformation för att förvirra människor och dra igång en nyfikenhet och "buzz" kring sina projekt. Personligen blir jag som ett barn på julafton av denna trailern och mina förväntningarna skruvas upp skyhögt.Större och bättre bildkvalité på quicktime: http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/large.html

Kommentarer
Postat av: Tallulah Belle

This just in: Ethan Haas har tydligen inget med Cloverfield att göra, enligt JJ Abrams själv.

2007-07-11 @ 16:23:58
URL: http://blogg.aftonbladet.se/16019

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0