Hur många Baldwin-bröder finns det?

Många har undrat, men få vet, hur många Baldwin-bröder det finns. Jag började fundera hur det ligger till när Daniel Baldwin förra helgen blev tagen för narkotikainnehav. Jag vet inte hur många gånger jag stått i videobutiken, plockat fram en amerikansk B-actionfilm för att se att en av de medverkande skådespelarna heter Baldwin. Därför skall jag nu göra en kartläggning över Baldwinbröderna för att reda ut detta mytomspunna och tilltrasslade problem.

Alec Baldwin, född 1958 - behöver ingen introduktion, den mest kända av bröderna, Oscarsnominerad, huvudrollen i många storfilmer. Kommer under 2006 enligt IMDB medverka i åtta olika filmer.

Stephen Baldwin, född 1966 - den näst mest kända Baldwinbrorsan som medverkat i De Misstänkta och Född den fjärde juli, men huserar mest i B-filmsträsket och har The Flintstones in Viva Rock Vegas på sitt samvete. Stephen tackade nej till huvudrollen som Officer Jack Traven i Speed(1994), rollen som gjorde Keanu Reeves till actionhjälte.

William Baldwin, född 1963 - känd för ett par intima nakenscener med Sharon Stone i filmen Sliver från 1993 (på den tiden Sharon Stone var en eftertraktad aktris) samt en stor roll i filmen Eldstorm (1991). William har inte riktigt kommit tillbaka i rampljuset, men medverkar fortfarande i ett gäng filmer varje år.

Daniel Baldwin, född 1960 - den storsniffande partyprissen i familjen, blev 1998 tagen för att ha, hög på crack, sprungit omkring naken på Plaza Hotel i New York. Och nu blev han tagen förra helgen för narkotikainnehav efter att ha fört en massa oväsen på ett motellrum i Santa Monica i Kalifornien. Daniel Baldwins medverkade i den legendariska TV-serien Uppdrag Mord, eller Homicide: Life on the Street som den hette i original. Huserar djup nere i B-filmsträsket och lever i stort sett på sina bröders goda namn.

Joseph Baldwin, född 1970 - kusin till bröderna Baldwin, och har inte gjort något speciellt väsen av sig än ett par obetydliga rullar.

Vad man än vill säga om familjen Baldwin så medverkar de i en mängd filmer varje år. Ska jag lita på IMDB så kommer det 24 olika filmer under 2006 där en av bröderna Baldwin medverkar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad gör deras föräldrar?

2006-05-04 @ 09:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0