Bioaktuella skräckfilmer April-Maj

The Ruins - om ett amerikanskt gäng ungdomar som beger sig in i Mexikos djungler bara för att förvirra sig in en arkeologisk utgrävningsplats och bli attackerade av dödliga växter.Filmen bygger på en skräcknovell av författaren Scott Smith som också skrev A Simple Plan som regisserades av Sam Raimi 1998 Biopremiär 18 april.



Prom Night - nyinspelning av Prom Night från 1980 som hade Leslie Nielsen och Jamie Lee Cutis i ett par av de större rollerna. Den nya har Brittany Snow (Nip/Tuck, Hairspray) i huvudrollen och regisserar gör den ofta anlitade TV-regissören Nelson McCormick. Filmen är dessutom gjord för PG-13 (sv. 11år) gränsen. Törs man säga att det blir en kioskvältare? Biopremiär 9 maj.




Shutter - ännu en J-horror film som spelas in i en ny amerikansk variant. Shutter handlar om ett par som tror sig köra ihjäl en ung kvinna under sin smekmånad i Japan. Dock återfinns ingen kropp på platsen. Maken, som jobbar som modefotograf, upptäcker strax efter trafikolyckan att vita skuggor återfinns i hans bilder. Kan det vara ett spöke? I rollen som maken ser vi  den talanglöse Joshua "Dawsons Creek" Jackson . Biopremiär 16 maj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0