X-men 3

FlyMe

I torsdags spelades en 7minuters långt klipp från den nya filmen X-men:The Last Stand eller X-men 3 som det också går att kalla den. Alla gamla karaktärer är tillbaka, Wolverine, Professor Xavier, Storm, Magneto, Pyro, Mystique etc etc., men vi kommer även att stifta bekantskap med flera nya, som den i serietidningen drivande karaktären Beast (på bild under) spelad av allas vår Frasier, Kelsey Grammer. På bilden ovan ser vi även karaktären  Angel, vars far har forskat fram ett botemedel mot mutation och som omvandlar mutanter till vanliga människor. Magneto, ser givetvis referenser till sin tid i koncentrationslägret, anser detta vara ett av människorna slutgiltigt försök att göra sig av med mutanterna och han samlar ihop en gedigen armé för att kriga mot människorna. Ni som såg X-men 2 och var oroliga över att Famke Janssens karaktär Dr. Jean Grey dog i slutet, ni har inte läst serien, det kommer inte som en chock för någon att hon nu återuppstår som Phoenix (bilden under).

Bryan Singer som regisserat de två första X-menfilmerna är fullt upptagen med att få ihop sin nya film om Clark Kent i Superman Returns. Istället har Brett Ratner tagit över, tidigare har Brett regisserat Rush Hour filmerna, Red Dragon, piloten till Prison Break och senast After the Sunset. Den känslan som jag får av den 7 minuters långa klippet av X-men: The Last Stand är att Singers frånvaro inte märks i stil, anda och foto. Det kommer ju vara ett måste att se på bio eftersom jag verkligen gillat de föregående.

Detta 7 minuters långa klipp som sändes i samband med att näst sista avsnittet av That 70s Show, finns nu för alla att se på www.dell.com/x-men då Dell har sponsrat filmen med X antal miljoner dollar.

X-Men: The Last Stand har svensk biopremiär den 24/5.




XmenPhoenix



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0